Желирани изделия

Желирани бонбони с пектин

Пектиновите вещества са широко разпространени растителни полизахариди, познати отдавна на човека.Те се оказват традиционен компонент на храната.Притежават чудесни и различни лечебни свойства, които имат специално значение за здравето на човека в съвременната цивилизация. Пектинът оказва особено добро въздействие при лечение на атеросклерозата и исхемична болест на сърцето чрез намаляване на кръвния холестерол, както и при лекуване на лъчевата болест и различни форми на рака.

Проведени проучвания в България показват, че приложението му понижава концентрацията на холестерола в кръвта с 5-18%, намалява увеличените нива на “лошия холестерол” и на триглицеридите, без да намалява нивото на полезния холестерол , намалява също повишаването на кръвната захар след прием на въглехидрати.

Пектинът се включва специално в диетите на хора, изложени на въздействието на тежки метали, тъй като той може да ги свързва в стомашно-чревния тракт и да спомага за тяхното извеждане от организма. Те обезвреждат дори радиоактивните и канцерогенните вещества.

Желирани бонбони „МАЛИНКА”

Произвеждаме „МАЛИНКА” с грижа за децата. Специално разработени с естествени оцветители, без изкуствени подсладители, без добавени консерванти, без съдържание на алкохол и съставки от животински произход.

Съставки : захар,сироп от глюкоза, желиращ агент пектин-1,8%, киселинен регулатор лимонена киселина и тринатриев цитрат, ароматизант малина , натурални оцветители: кармин , бета каротен.

Съхранение: на сухо и проветриво място без пряка слънчева светлина.

Хранителна информация за 100g:

Енергийност - 349kcal/1485kj

Въглехидрати - 87g

от които захари - 66,63g

Белтъчини - 0,09g

Мазнини - 0,07g

от които наситени мастни киселини - 0,06g

сол - 0,1g

Логистиична информация:

Нето тегло - 75 гр

Брой в кутия – 12 бр.

Нето тегло кутия – 0,9 кг

Баркод - 380 021 589 029 1

Баркод кутия - 380 021 589 0307


Желирани бонбони „МИА”

Желирани бонбони произведени с пектин. Носят аромата и сладостта на свежи плодове – малина, киви, портокал, лимон, банан, вишна и шоколад.

Съставки:захар,глюкоза,желиращ агент пектин, киселинен регулатор Е330и Е331, оцветители Е102,Е124 може да има неблагоприятни последици върху дейността и вниманието при децата/,Е132, ароматизатори.

Съхранение: На сухо и хладно място без пряка слънчева светлина

Хранителна информация за 100g:

Енергийност - 349kcal/1485kj

Въглехидрати - 87g

от които захари - 66,63g

Белтъчини - 0,09g

Мазнини - 0,07g

от които наситени мастни киселини - 0,06g

сол - 0,1g

Логистиична информация:

Нето тегло - 1000 гр

Брой в кашон – 8 бр.

Нето тегло кашон – 8 кг


Желирани банбони с АГАР-АГАР

Агар-агар е сред най-полезните вещества на планетата."Агар-агар е малко водорасло, 100% естествено,обикновено използвано в японската кухня, за което напоследък се говори много заради неговите несравними качества. То е съставено от до 80% разтворими фибри,които набъбват в стомаха, където образуват един вид гел, който залавя между другото и холестерола.От доста време учените подозирали това, но е трябвало да го докажат.Това вече е направено посредством едно много успешно проучване, което доказва драстичното понижение на холестерола само благодарение на консумацията на агар-агар..."Това е цитат от книгата "Диетата портфолио" на Ан Дюфур и Изабел Делальо базирана на проучванията на специалистите от Център по клинично хранене и намаляване на рисковите фактори, Отделение по ендокринология и метаболизъм, Сент Майкъл'с Хоспитал, Торонто, Онтарио, Канада.

„ФРУКТОВИ РЕЗАНКИ”

Желирани бонбони с Агар-агар с формата на портокалови и лимонови резенчета.Свеж цитрусов вкус.

Състав: захар,сироп от глюкоза, желиращ агент агар-агар,киселина лимонена , аромат лимон, портокал, натурални оцветители бета-каротин, анато, титаниев диоксид.

Съхранение: в сухи и проветриви помещения без пряка слънчева светлина.

Енергийност - 331 ckal/1408 kj

Въглехидрати - 82.52 g

От които захари - 69,21 g

Белтъчини - 0.1 g

Мазнини - 0.09 g

От които наситени мастни киселини - 0.05 g

Сол - 0.11 g

Логистиична информация:

Нето тегло - 200 гр

Брой в кашон – 16 бр.

Нето тегло кашон – 3,2 кг

Баркод - 380 021 589 0024