Производството на захарни изделия

Кръстеви Н ООД

За нас

Кръстеви Н ООД

Историята на „Кръстеви – Н” ООД започва през 1995 година. Производството на захарни изделия се превръща в основна дейност на фирмата през 1998 година, а през 2013 година бе преместено в нова, модерна и отговаряща на всички съвременни изисквания сграда.

Продуктовата линия на компанията включва халва, желирани бонбони, желета с плодов вкус и пудинг. Изделията ни са познати на пазара в България, Румъния, Испания и Гърция. Халвите ни са търсени и от нашите сънародници живеещи в САЩ и Германия и за радост те успяват да ги намерят в американски и германски магазини, в които се продават стоки произведени в Родината.

МИСИЯ И ЦЕЛИ

Ние вярваме, че в днешния свят на бурно развиващи се технологии , забързано ежедневие и измамна лъскавост на всичко около нас, все повече хора се обръщат към изначалните и истински неща . Нашата мисия е да помагаме на клиентите ни да намират такива продукти на пазара и да им съдействаме за едно по-добро качество на живот. Съхранили сме традициите в производството на изделията си и опазваме рецептите си от съвременни подобрители и заместители. Едновременно с това работим според изискванията на европейското законодателство в областта на производството на безопасни храни и предлагаме на клиентите си безкомпромисно качествени продукти.

КАЧЕСТВО И БЕЗОПАСНОСТ

Контролът на качеството, за нас , е не само постоянен процес – той е фирмена култура, мисъл и действие на всеки наш служител. Производствения процес протича в условията на изключителна хигиена. Разработената и внедрена система за анализ на опасностите и контрол на критичните точки/ НАССР/ гарантира производството на безопасни храни чрез предвиждане и предотвратяване на опасностите в процеса на работа. Не на последно място, с цялата си ангажираност към качеството на произвежданите от нас изделия, подбираме доставчици на висококачествени суровини и материали.

Пишете ни
1
Close chat
Hello! Thanks for visiting us. Please press Start button to chat with our support :)

Start